На Дніпропетровщині розробили унікальний сублімований йогурт

Дніпропетровська компанія “Cryovit” розробила новий сублімований продукт — фруктово-йогуртовий дропс.

«З 2018 року «Cryovit», яка об’єднує в собі сублімовані продукти ASTRONAVT і лінійку готових страв «Безпечна їжа», працює над розширенням асортименту продукції і побудовою ефективної дистрибуційної мережі. Зараз розробили фруктово-йогуртовий дропс. Це йогурт із фруктами, в якому після сублімації зберігається весь бактеріальний профіль і форма вітамінів. Це здоровий та смачний перекус. Такий йогурт є унікальним продуктом не тільки для українського ринку, а й всього континенту.», — розповів засновник Cryovit Андрій Федякін.

Виробничі потужності компанії “Cryovit” розташовані в с. Степове, Дніпропетровської області. На цей момент компанія має невеликий цех, в якому виробляються сублімовані страви та продукти. Ця технологія дозволяє отримати, по суті, унікальні продукти, які зберігають всі свої корисні властивості, смакові і ароматичні якості, але при цьому, їх термін зберігання збільшується в рази. І все це можливо без додавання консервантів, хімічних стабілізаторів або інших поширених технологій консервації продуктів. Також тут виконуються замовлення на виробництво високоякісних субліматів для компаній, що працюють в різних сферах – від фармацевтики, до харчової промисловості.

Джерело: www.agroportal.ua