Merezha — унікальний бізнес-інструмент експертних рішень від ЄБРР та ЄС

Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) і Євросоюз в рамках ініціативи EU4Business за погодженням з урядом України запустили цифрову платформу Merezha для підтримки українських малих і середніх підприємств та розширення можливостей розвитку бізнесу.

Її мета – допомогти українським підприємствам знайти відповіді на нагальні питання та вийти на новий рівень через залучення бізнес-експертів.

Завдяки платформі підприємці отримали прямий доступ до професійної експертизи у надважливих для розвитку сферах: стратегія, маркетинг, операційна ефективність, організаційний розвиток, впровадження ІТ-технологій, 
управління фінансами та ін.

Merezha фокусує свої зусилля на середніх та малих підприємствах, стартапах та майбутніх бізнесах, оскільки саме вони створюють робочі місця, конкуренцію на ринку та закладають фундамент здорової економічної системи країни. Пропонуючи постійний доступ до релевантних знань, підтримує та прискорює розвиток підприємств, надає їм можливість ділитись власним знанням та досвідом через івенти та персоналізовані обговорення.

Наразі  на платформі залучено понад 100 топ-експертів з середнім досвідом близько 15 років та зареєстровано більше 1000 представників бізнесу зі всієї країни.

Завдяки платформі Merezha ви зможете:

  1. Швидко знаходити експертів, завдяки 20-секундним відеопрезентаціям, згідно бізнес-задач, необхідних саме вашому бізнесу;
  2. Переймати досвід, отримавши доступ до їхньої бази знань: успішних кейсів, вебінарів та офлайн-подій (лекцій, майстер-класів);
  3. Ставити експерту питання щодо актуальних бізнес-задач та назначати онлайн чи офлайн зустрічі.

Платформа націлена стати простором для взаємодії основних гравців ринку та ефективним інструментом у подоланні перешкод та викликів, з якими зіштовхується кожен бізнес нашої держави. У майбутньому Merezha планує відкрити доступ до даних про стан малого і середнього бізнесу в Україні, сформувати культуру ведення бізнесу, збільшити кількість перевірених, надійних експертів і підвищити загальний рівень консалтингу, зробити бізнес-послуги персоналізованими та доступними для кожного підприємця.

Онлайн-платформа доступна за посиланням.