Фонд держмайна пропонує нерухомість в оренду в Дніпропетровській області

Регіональне відділення Фонду державного майна України у Дніпропетровській області оголосило аукціон з оренди державної нерухомості – адміністративної будівлі у місті Підгороднє. Це чудова можливість для бізнесу орендувати адміністративну будівлю без необхідності вносити масштабні інвестиції, що сприятиме розвитку власної справи.

Запропонований об’єкт знаходиться на балансі Павлоградського міжрайонного управління водного господарства та забезпечений усіма необхідними інженерними і логістичними комунікаціями. Він включає двоповерховий адміністративний будинок площею 256 м², складське приміщення (19 м²), альтанку (6 м²), а також бетонований майданчик площею 250 м². Ця нерухомість розташована в центральній частині Підгороднього та підходить для використання в якості виробничих площ легкої промисловості, офісного центру, ІТ-компанії тощо. Об’єкт приєднаний до електромережі, потужність 16 кВт, має водозабезпечення та каналізацію. Зручна логістична розв’язка — відстань до траси М 04 становить 550 метрів, що забезпечує швидкий доступ до ключових транспортних артерій регіону.

Є обмеження щодо використання будівлі. Не дозволяється використовувати об’єкт для розміщення нічних клубів, ресторанів, саун, бань, організації концертів, готелів, хостелів, мотелів, кемпінгів, літніх будиночків, комп’ютерних клубів або інтернет-кафе. Більше про актив за посиланням.

На Інвестиційному порталі Дніпропетровської області також доступні інші об’єкти малої приватизації, які планують виставити на аукціон у 2024 році. Кошти від приватизації пріоритетно направляються на посилення обороноздатності держави, що є важливою складовою на тлі поточних викликів.

Оренда цього об’єкта відкриває перед підприємцями можливість розвивати бізнес у зручній локації з готовою інфраструктурою, що суттєво знижує стартові витрати на запуск виробництва або офісного простору. Завдяки прозорій процедурі аукціону та сприятливим умовам оренди, підприємці мають шанс на вигідну інвестицію у власну справу, одночасно роблячи свій внесок у відновлення економіки України. Фонд держмайна продовжує створювати умови для розвитку бізнесу, водночас допомагаючи країні у складний час.