Інвестиційні проєкти Дніпропетровщини в UkraineInvest Guide

У вересні 2024 року оновлено UkraineInvest Guide, до якого включено проєкти, ініційовані бізнесом і громадами Дніпропетровської області, в стратегічних для регіону секторах:

  • АПК – 4 проєкти, на загальну суму $ 4,1 млн

будівництво комплексу зі зберігання плодово-овочевої продукції та її сортування (Фë³дродження»), запуск заводу з перероблення меду (ТОВ «Спас»), а також 2 проєкти з відкриття молокопереробних підприємств від ТОВ «Хеліос» та ТОВ «Богданівське – М»;

  • будівельні матеріали2 проєкти, на загальну суму $ 11,2 млн

створення виробничих ліній енергозберігаючих матеріалів, бетонних виробів для благоустрою територій (ТОВ «Місто Буд М») та лінії з нанесення полімерів на сталь листову оцинковану (ТОВ ТД «Єлвас»);

  • лікувально-оздоровча сфера – 3 проєкти, на загальну суму $ 11,8 млн

створення сучасного, лікувально-оздоровчого комплексу (ТОВ «Санаторій  «Курорт Орлівщина»), та спортивно-оздоровчого, екологічного центру відпочинку (ТОВ «АРМАН ГРУП» ), будівництво багатофункціонального медичного центру «Маркет Здоров’я» (ПП «Полімед» ).

Зазначені проєкти отримують можливість й надалі бути представленими на міжнародних конференціях та заходах, що проводяться з метою залучення інвестицій в Україну. Загальна вартість цих проєктів становить понад $27,1 млн, і вони знаходяться під супроводом Dnipropetrovsk Investment Agency (DIA).

UkraineInvest Guide слугує відправною точкою для міжнародних інвесторів, надаючи актуальну інформацію про інвестиційні можливості в Україні. Гід містить дані щодо проєктів у ключових галузях: агропромисловий комплекс, виробництво, транспорт, енергетика, будівництво та лікувально-оздоровча сфера.

Вересневе оновлення UkraineInvest Guide враховує останні макроекономічні показники, що демонструють поступове відновлення економіки України після викликів останніх років. Ці доповнення містять важливу інформацію для інвесторів:

  • масштаби збитків, завданих кожній області;
  • потреби у відбудові;
  • країни та організації, які взяли на себе патронаж над відновленням регіонів;
  • ключові зміни з початку 2022 року.

Проєкти, представлені у UkraineInvest Guide, є важливими для розвитку Дніпропетровської області та її громад. Завдяки супроводу DIA та підтримці інвестиційної платформи UkraineInvest, регіон стає ще привабливішим для інвесторів, які шукають перспективні можливості.

Потенційні інвестори можуть детально ознайомитися з інвестиційними проєктами на порталі DIA, де доступні: інвестиційні проєкти Дніпропетровщини, об’єкти інвестиційної нерухомості, пропозиції для реалізації бізнес-ідей.