Співпраця бізнесу та влади: нові пропозиції для розвитку підприємств у Кривому Розі

Місто Кривий Ріг, незважаючи на численні виклики, залишається місцем, де надалі розглядаються нові інвестиційні можливості, які можуть допомогти підприємцям адаптуватися до поточних умов. Завдяки тісній співпраці між Криворізькою міською радою та Dnipropetrovsk Investment Agency (DIA), підприємці отримують доступ до низки привабливих об’єктів для розвитку своєї діяльності.

Бізнес міста, у співпраці з Криворізькою міською радою та Інститутом розвитку міста (ІРМ), надали 9 об’єктів нерухомості для супроводу DIA. З цих об’єктів 3 вже оформлені та включені до каталогу «Промислова нерухомість DIA» і опубліковані на сайті агентства. Решта 6 об’єктів увійшли до «бази об’єктів нерухомості DIA», яка постійно розширюється і наразі налічує 288 об’єктів. Такий підхід дозволяє підприємцям зручно ознайомитися з потенційними майданчиками для розвитку бізнесу в регіоні.

Однією з цікавих пропозицій є комплекс виробничо-складських споруд у Кривому Розі, загальною площею 1,4 тис. м², який готовий до використання під розміщення виробництва та складу. Цей комплекс приватної власності має розвинену інфраструктуру та ідеально підходить для бізнесу, що шукає можливості для довгострокової оренди або купівлі майна.

До складу входять: 3-поверхова будівля виробничих приміщень, площею 1105,8 м², два склади загальною площею 110,5 м², два гаражі площею 117 м² (з трьома боксами) та 55 м², а також підсобка площею 66,5 м². Територія огороджена бетонним парканом, є пункт КПП та двоє автоматичних воріт, внутрішній двір асфальтований і викладений сучасною плиткою. Окремий заїзд веде до холодного складу, також на території є паркувальний майданчик. У будівлі створені всі умови для комфортної роботи: є кондиціонери в кабінетах та робочих приміщеннях, на кожному поверсі – санітарні вузли та душові, обладнаний обідній зал і засклена тераса.

Механізм співпраці передбачає можливість довгострокової оренди за $3,5 за 1 м² або продаж майна за $400 за 1 м². Інфраструктура об’єкта включає електропостачання потужністю 65 кВт, централізоване водопостачання та водовідведення, а також газове та твердопаливне опалення. Земельна ділянка площею 0,23 га знаходиться в оренді й має промислове призначення.

Цей об’єкт є перспективним рішенням для підприємців, які планують розширення своєї діяльності в регіоні або відкриття нового виробничого майданчика.

Запрошуємо вас відвідати офіційний сайт DIA, де ви зможете ознайомитися з актуальним каталогом промислової нерухомості, яка доступна як для оренди, так і для придбання. На платформі ви також знайдете детальну інформацію про кожен об’єкт, включаючи його технічні характеристики, можливості використання, а також зможете подати запит на супровід для більш детального розгляду потенційної інвестиції.

Крім того, на сайті ви знайдете інвестиційні ідей та проєкти для співробітництва, що допоможуть вам у розвитку вашого бізнесу. DIA надає платформу для підприємців, зацікавлених у перспективних можливостях в регіоні.

Також важливо зазначити, що ІРМ є партнером DIA у залученні інвестицій. ІРМ виконує ключову роль у реалізації соціальних та економічних проєктів, аналізуючи потреби громади та пропонуючи рішення для сталого розвитку міста. Це важливий ресурс для місцевого бізнесу, що прагне успішно розвиватися у Криворізькій громаді.