Ведення бізнесу
Агрохолдинг KSG Agro запустив власну лінію з випуску фасованої свинини. Лінія вакуумованого м’яса передбачає фасування продукції, як в груповому, так і в порційному форматі. Потужність лінії, оснащеної імпортованим обладнанням (з українським доопрацюванням), що дозволяє здійснювати фасування в різні форми упаковок — від 2 до 8 кг, становить 1 тонна продукції на годину.
«KSG Agro планує, завдяки власній лінії вакуумованого м’яса, здійснювати поставки свинини, виробленої свинокомплексом агрохолдингу на Дніпропетровщині у с.Нива Трудова, в торгові мережі», — пояснюють в компанії.
Зараз стартував пілотний проєкт з мережею продуктових супермаркетів VARUS, куди поставляється кускове групове вакуумоване свиняче м’ясо вагою від 5 до 8 кг.
«Запуск лінії фасованого м’яса — ще один крок на шляху підвищення якості нашої продукції для кінцевого споживача, — коментує голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов, — Фасовка м’яса в вакуумовану упаковку різної форми підвищує збереження нашої свинини, а також більш безпечна для покупців в умовах коронавирусної пандемії».
Свинокомплекс компанії є представником тваринницької галузі Нивотрудівської ТГ. Детальніше з пропозиціями громади запрошуємо ознайомитись в Інвестиційному профілі ОТГ за посиланням.
Довідково:
KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістинга Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA). Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Agro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проєкти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.
Джерело: www.agroportal.ua