Ведення бізнесу
Центр Інформаційної Підтримки Бізнесу м.Суми запрошує взяти участь у практичному семінарі “Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів”, який відбудеться 17 червня 2020 року в онлайн-форматі на платформі Zoom.
Реєстрація для представників мікро, малого і середнього бізнесу за посиланням.
Даний семінар виключно для представників бізнесу – участь у заході буде погоджено лише відібраним учасникам (ФОП, представникам бізнес-компаній, що займаються вирощуванням, переробленням та реалізацією харчових продуктів), яким буде надіслано посилання на вебінар на вказаний при реєстрації e-mail.
Захід спрямований на операторів ринку харчових продуктів (агропродовольчі ринки, заклади громадського харчування, торговельні підприємства, виробників) з метою ознайомлення учасників з практичними аспектами впровадження системи НАССР (англ. HazardAnalysisandCriticalControlPoints – Система аналізу небезпек і контролю (регулювання) в критичних точках).
Довідково:
Згідно із Законом України №771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів зобов’язані впровадити систему НАССР.
На семінарі учасники отримають:
Учасникам семінару буде надіслано сертифікат.
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням.
Для зареєстрованих учасників передбачені інформаційні матеріали та електронний робочий зошит з розробки документації для впровадження системи НАССР.
Даний захід реалізує Центр Інформаційної Підтримки Бізнесу м.Суми у партнерстві з представниками ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки та торгівлі» #ПУЕТ за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС #EU4Business.
Зареєструвавшись на подію (та беручи безпосередньо участь у заході), Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних.
З організаційних питань надсилайте запити на sumy@bisc.org.ua або телефонуйте: (050) 247 0204, (050) 808 5383.
Джерело: www.cci.dp.ua