Перший міжнародний інвестиційний форум RE:THINK Invest in Ukraine

Сьогодні делегація Дніпропетровської області  бере участь у першому інвестиційному форумі за ініціативи Президента України RE:think. Invest in Ukraine в Маріуполі.

До складу делегації Дніпропетровського регіону, очолюваної Олександром Бондаренком, Головою Дніпропетровської ОДА, увійшла і Валентина Затишняк, директорка Дніпропетровського Інвестиційного Агентства (DIA).

Форум зібрав понад 600 учасників. Серед них – більше півсотні представників інвестиційних фондів.

Метою заходу є об’єднання зусиль та визначення підходів до розкриття інвестиційного потенціалу України. Обговорення потреб регіонів для їх відновлення, переосмислення ризиків та трансформація можливостей.

Головний меседж форуму – це розвиток території та великі інвестиції, які починаються з малого та середнього бізнесу, що вже працює в Україні.

«Залучення інвестицій – це топ пріоритет уряду. Оскільки це розвиток території, ділової культури та технологій» – зазначив Голова Уряду Олексій Гончарук.

В інвестиційному меню представлено 9 регіональних проєктів Дніпропетровщини, частина з яких знаходяться на супроводі у Дніпропетровського Інвестиційного Агентства (DIA).