5000$ від Мережі ANTS на реалізацію ідей для громад

15 червня стартував прийом онлайн-заявок на HALLI 2.0 – Hackathon for Leadership in Local Innovations – всеукраїнський інкубатор для виявлення, підтримки та впровадження соціальних інновацій на місцевому рівні. 

Головна мета проєкту – виявити нових лідерів на місцевому рівні та допомогти їм втілити їхні ідеї в життя. 

HALLI 2.0 – чудовий стартовий майданчик для тих, хто мріє про зміни і має бачення їх впровадження, але ще не має великого досвіду написання проєктів, формально не об’єднані в організацію, потребують підсилення команди або експертної підтримки.

“Тут ви знайдете велику підтримку, чесні відгуки та допомогу у реалізації вашого проєкту”, – каже торішній фіналіст HALLI Максим Зварич.

Для участі в інкубаторі буде відібрано 60 команд, що навчатимуться  під керівництвом досвідчених менторів. 15 фіналістів та 3 переможці хакатону  отримають грантові кошти на втілення ідей.

Хто може подаватися: 

  • активні громадяни/ки України віком від 14 років, які мають ідеї, щодо підвищення якості життя у своїх громадах та команду з як мінімум 2-х однодумців.
  • перевага надається мешканцям громад, що постраждали від широкомасштабної російської агресії, перебувають в безпосередній близькості до зони бойових дій, приймають ВПО

Більше інформації на сторінці HALLI 2.0.

Інформаційна довідка

HALLI 2.0 – Hackathon for Leadership in Local Innovations – всеукраїнський інкубатор для виявлення, підтримки та впровадження інновацій на місцевому рівні. Проєкт реалізується ГО “Мережа захисту національних інтересів “АНТС”” за фінансової підтримки NED.

Місія проєкту: виявити  нових лідерів/-ок  громадянського суспільства та об’єднати їх у мережі змінотворців у процесі повоєнного відновлення України.

Мета: допомогти місцевим  лідерам/кам, що мають життєздатні  ідеї  соціальних інновацій для своїх громад, втілити їх у життя.

Перший хакатон HALLI був успішно реалізований в 2022 році. 

Проєкт реалізується ГО “Мережа захисту національних інтересів “АНТС””за фінансової підтримки NED.