Презентація інвестиційного потенціалу Дніпропетровщини послам країн Вишеградської четвірки

6 червня 2018 року Дніпропетровщину відвідали Надзвичайні і Повноважні Посли країн Вишеградської четвірки.

Основною метою зустрічі було ознайомлення країн Вишеградської групи  з інвестиційним та культурним потенціалом Дніпропетровщини.

Саме з цією метою голова Дніпропетровської обласної ради на зустрічі представив Інвестиційний паспорт Дніпропетровської області, що був розроблений Дніпропетровським інвестиційним агентством (DIA), та який буде корисним для ознайомлення з регіоном та визначення пріоритетних галузей для співробітництва. Разом з Інвестиційним паспортом Глібом Пригуновим було представлено видання «Нематеріальна спадщина Дніпропетровщини», в якому презентовано петриківський розпис та козацькі пісні, які визнані ЮНЕСКО нематеріальною спадщиною всього людства.

Голова обласної ради Гліб Пригунов висловив представникам Вишеградської четвірки подяку і зазначив: «Нещодавно у Києві ми проводили презентацію інвестиційної привабливості нашої області. Зараз готові надавати детальну інформацію для бізнесу і інвесторів, проводити зустрічі у будь-яких форматах. Ми – ваші партнери, і ви можете розраховувати на підтримку обласної влади».

За матеріалами сайту Дніпропетровської обласної ради.