Ведення бізнесу
Партнери АВМ Агентство США з міжнародного розвитку (USAІD) та компанія Chemonics Іnternational в рамках Програми USAІD з аграрного і сільського розвитку (АГРО) створили «Довідник для локальних виробників та закладів громадського харчування і HORECA з рекомендаціями щодо плану дій під час війни для забезпечення безперебійного постачання продуктів харчування та посилення продовольчої безпеки держави».
Внаслідок військової агресії рф проти України одним з основних викликів для підприємців та й держави в цілому стало забезпечення продовольчої безпеки країни. Зважаючи на це, експерти компанії Chemonics Іnternational створили довідник на базі міжнародного досвіду з урахуванням глобальних тенденцій під час війни, в якому йдеться зокрема про:
У дослідженні усі регіони країни були поділені на три географічні зони: «зелену» (відносно безпечну), «жовту» (наближену до лінії фронту), «сіру» (на лінії фронту), аби максимально проаналізувати можливості та виклики для бізнесу в умовах війни. Додаткові дії керівників характерні для всіх зон, проблеми та досягнення у діяльності людських ресурсів, особливості санітарних та фітосанітарних заходів, потреби у технологічних засобах та додаткові джерела фінансування для всіх регіонів країни (зон) – про це та не тільки детально описано у довіднику.
Ознайомитися з рекомендаціями щодо плану дій під час війни для забезпечення безперебійного постачання харчових продуктів та посилення продовольчої безпеки держави можна за посиланням.
Джерело: Agravery.com